Monday, July 4, 2011

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Θεοχάρης Ιωαννίδης. Ηθοποιός...μοντέλο...τραγουδιστής. Στο τρίτο θα μπορούσαμε να βάλουμε κι ένα ερωτηματικό, καθώς ο 26χρονος ηθοποιός δεν ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι ούτε και έχει εκφράσει επίσημα μια τέτοια επιθυμία, τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα. Ωστόσο με μάνατζερ τον Ηλία Ψινάκη , τίποτα δε μπορεί να αποκλείσει κανείς. Πάντως στα live του JUST THE TWO OF US δεν τα πηγαίνει καθόλου άσχημα , ειδικά στα τελευταία είναι πολύ καλός. Είναι βέβαιο πως εάν το θελήσει και με μαθήματα φωνητικής και μουσικής έχει τις δυνατότητες να σταθεί και στο χώρο του τραγουδιού. Άλλωστε ήδη το όνομά του παίζει για μία θέση στον εθνικό τελικό της ΕΡΤ για τη ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ 2011. Άλλωστε στη διεθνή σκηνή πολλοί ηθοποιοί πειραματίζονται επαγγελματικά και με τη μουσική και το αντίστροφο.




Ποιός όμως είναι ο Θεοχάρης Ιωαννίδης?
Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου του 1984 στο Ντίσελντορφ τη Γερμανίας. Εκεί μεγάλωσε μέχρι το 1995 που ήρθε στην Ελλάδα.


Τελείωσε το γυμνάσιο στη Ελλάδα, ενώ με ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μαθημάτων αποφοίτησε από το λύκειο Μινεάπολις στη Μινεσότα. Επέστρεψε στη Ελλάδα και πέρασε στη Νομική Θεσ/κης. Αυτή η περίοδος ήταν η πιο καταλυτική στη ζωή του καθώς τότε πήρε την απόφαση πως θέλει να ασχοληθεί με το θέατρο και την υποκριτική.



Ετσι πέρασε για δεύτερη φορά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με σταθμό τη Νέα Υόρκη όπου και σπούδασε υποκριτική και σκηνοθεσία στη σχολή New York Film Academy κάνοντας παράλληλα σεμινάρια υποκριτικής στο Actro's Studio. Εκει θα παρέμεινει για 2 χρόνια.
Τελιώνοντας γύρισε ξανά στην Ελλάδα με σκοπό να τελιώσει τις σπουδές του, μόνο που άνοιξε ένα άλλο κεφάλαιο στη ζωή του....το μόντελιγκ!

Παρ΄'ολα αυτά ο Θεοχάρης, ή Τεό όπως τον φώναζουν οι φίλοι, είναι πιστός στην υποκριτική και μάλιστα άρχισε την καρριέρα του κάνοντας guest στους "Singles" και στο "Ιατρικο Απορρητο".
Επίσης εμφανιζόταν στην σειρά Λατρεμενοι γείτονες κάνοντας τον Άρη την δεύτερη σεζόν.Και 25-29 Ιουνίου έπαιζε στο πλευρό της Πατρίτσιας Περιστέρη στο έργο |"Όταν σε είδα" στο θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου. Πέρυσι συμμετείχε στη σειρά του ΑΝΤ1 "Δρ Ρούλης" (2009) και φέτος συμμετέχει στη σειρά του ΜΕΓΚΑ "Κούκλες".

0 comments:

Post a Comment